۱۸ خرداد ۱۴۰۴، ۸:۰۴

مطالعه ۱۲ سد در کهگیلویه و بویراحمد

مطالعه ۱۲ سد در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج-مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲ سد در مناطق مختلف این استان در دست مطالعه است.

آرش مصلح در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مطالعه ۱۲ سد در کهگیلویه و بویراحمد در حال انجام است، اظهار کرد: هدف از ساخت این سدها تأمین آب شرب پایدار و کشاورزی و صنعت است.

وی مطالعه دو سد در لوداب، شبلیز دنا، پراشکفت بویراحمد، قلات و سرآسیاب یوسفی بهمئی، آبدهگاه باشت، لنده و گچساران را از جمله این سدها در کهگیلویه و بویراحمد برشمرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در وزارت نیرو هزینه مطالعه سدها بر عهده استان‌ها است، بیان کرد: ما نیازمند این هستیم که اعتبارات مطالعه سدها در استان بیشتر دیده شوند زیرا هزینه هر مطالعه شاید تا ۱۵ میلیارد تومان برسد.

وی تاکید کرد: در شهرستان بویراحمد ۴ سد در دست مطالعه داریم که نیاز به اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی دارد.

مصلح اضافه کرد: اعتبارات استانی شرکت آب منطقه‌ای برای مطالعه سدها جوابگو نیست و می‌طلبد مسئولان استانی در این رابطه همکاری کنند.

کد مطلب 6491943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • فلاحی ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
      0 0
      به خدا پرآبترین رودخانه استان کبگیان است واگر سدپراشکفت بر روی آن زده بشه نیازی به آبشرب وکشاورزی نداریم تولید برق هم که داریم نمیدانم چرامسئولین روی این سد زوم نمیکنند تاهرچه سریعتر به نتیجه برسند اگراین سد زده بشه کل استان اصفهان آب شربش تامین میشه واستان ماقطعه ای ازبهشت خواهد شد